Metalli kaapit, (19" ) Räkit ja kotelot

EMI metallitelineisiin ja kotelot

Metalli kaapit, (19” ) räkit ja suojatut

Yhtenä maailman tunnettuja asiantuntijoita EMI-suojauksen ja laajimman valikoiman koteloinnin tuotteiden maailmassa, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin hyvä suojatut varastosta sekä räätälöity asiakkaan.


Sovellukset

 • palvelinhuoneissa
 • digitaalinen Forensics
 • Langaton testaus
 • T & K
 • EMC testaus

Miten se on suunniteltu

Toimitamme suhteellisen yksinkertainen suojattuja laatikot pieniä tutkimuksia suuriin EMI ja FCC raskaiden Suojatut tilat.

Meidän EMI suojattu telineet on valmistettu patentoitu Mu-ferro 6800 sarjan levy materiaalia, joka on galvaanisesti täysin sopusoinnussa meidän EMI tiiviste
materiaaleja. Tämä yhdistelmä johtaa hyvin korkean koteloinnin suorituskyky, myös pitkällä aikavälillä.

Meidän Suojatut voit tavata erilaisia ​​vaatimuksia EMI / RFI tukahduttaminen mukaan lukien:

 • Mil Spec 285
 • TEMPEST
 • FCC Part 15
 • Euroopan VDE

Meidän EMI & FCC tuotelinjojen tulevat sekä pysty- telineet ja viisto etu- konsolit (15 & 30 astetta). Se on suunniteltu kaksinkertainen hylly, kahden tason kulma rakentamiseen, joiden avulla on vahvin kaapin teollisuuden, jotka pystyvät kuljettamaan jopa 1400 kiloa laitteita.


EMI ja FCC Heavy Duty kotelot

Riippuen halutusta vaimennuksen tason ja taajuusaluetta tiivisteaine meidän telineiden voi olla beryllium kupari keväällä-finges; Vakio kilpi ja / tai erittäin pehmeä kilpi.

Nämä tiivisteet ovat osoittautuneet ajanjakson ajan, se ei vaikuta ilmaa, otsonia, UV ja ydinsäteilyn tai liuottimia ja voi halkeilla tai rikkoa pieniksi johdekappaleita, joka voi aiheuttaa oikosulun elektroniikka.

Meillä on 6 eri vaimennuksen. Kaikkein tavata TEMPEST- ja EMP vaatimukset. Lisäksi on olemassa kaksi ruostumattomasta teräksestä nastat alemman takana kehysten auttaa maadoitus. Meidän pisimmälle edennyt tuote täyttää ja ylittää NSA 94-106 standardin.

FCC telineet on valmistettu 14 gaugen teräksestä. Hopea punos tiivisteet on kiinnitetty runkoon johtavalla, paineherkkää liimaa. Tiivisteen vaahto ydin on alhainen sulkuvoimaan. Kaikki pinnat ovet, paneelit ja kehyksiä, jotka tulevat kosketukseen EMI tiivisteet on metalloitu korroosiota resistiivinen pinta. FCC telineet tarjoavat monipuolisuutta, luotettavuus ja kustannustehokkuus kuitenkin täyttää FCC, CE-merkintä tai muu kaupallinen vaatimuksia.

EMI ja FCC kaapit on paneeliin kulmat valmistettu 3/16” teräs, 50% paksumpi kuin keskimäärin käytetään teollisuudessa. Vaakasuora tuki kanavat ovat irrotettavissa, koska äärimmäisen vahvuuden kehyksen. Positiivinen oven lukitus laitteisto, ei magneettista tai Velcro strippaus, on vakio.


vakiokoot

Vakio muottikorkeuksissa:
534 mm 2134 mm, mikä tahansa 45 mm lisäys

Vakiosyvyyttä:
43 mm, 61 mm, 74 mm ja 92 mm

Vakio Paneeli Leveydet:
48 mm, 61 mm, 76 mm, sovittimet ovat saatavilla asentamiseksi 23” (58 mm) laitteet


Vaimennustasoja

FCC / VDE Suojatut Kaapit
(Standaard kaapit, suorituskyky taso 1)
Equipto FCC / VDE kaapit tarjoavat korkean vaimennuksen alhaisin kustannuksin. Nämä kaapit voi auttaa varmistamaan laite täyttää FCC / VDE EMI vaatimukset erilaisten kaupallisten ja teollisuuskäyttöön. Modulaarinen rakenne takaa yhteensopivuuden kanssa Heavy Duty ja RFI Kaapit. Tietenkin kaikki edut meidän Heavy Duty Kaapit, kuten 3000 kiloa kantavuus, tekevät tästä erittäin kustannustehokas suojattu kaappiin. Lisätietoja ...

EMI suojattu Kaapit
(Korkean suorituskyvyn kaapit, suorituskyky taso 2)
Suorituskykyistä kaapit tarjoavat vakavia suojan EMI / RFI-signaali tunkeutumista tai vuoto arkojen laitteiden RF mikroaaltokaistoilla. Suojeltuna tehokkuus yli 75 dB 40 GHz, kotelo antaa tärkeää suojautua EMP aseita ja aurinkomyrsky joka voi 'ottaa' viestintätekniikkakeskukset, voimalaitokset, valvontajärjestelmät ja enemmän.

Korkein EMI / RFI suojaus saatavilla!
(Ultra high performance kaapit, suoritustaso 3)
Aloilla tiedustelu- ja tietoturva, TEMPEST vaatimukset, erityisesti NSA 94-106, on amoung tiukimpia. Meidän laters ultra high performance suojattuja kaapit ovat Elektroniikkakotelo kehittämä Equipto Electronicsin insinöörit, ei ainoastaan ​​täytä vaan ylittää huomattavasti NSA 94-106 standardin.

Kaapit erikoiskokoiset tarpeitasi. Sinulla on vaihtoehtoja, kuten etu- ja / tai takaovet, paneelien tai näiden kahden yhdistelmä; säädettävä pystysuoraa asennusta kiskojen joko rei'itetty, kierteillä tai nelikulmaiset reiät ja monenlaisia ​​muita lisävarusteita.


vaihtoehdot

Meidän suojattu telineet on suunniteltu modulaarinen ja joustava, monenlaisia ​​lisävarusteita.

 • Laaja valikoima paneelien ja ovien
 • Kiinteät, liuku- ja modeemi Hyllyt
 • I / O-paneelit
 • Varastointi ja laitteet Laatikot
 • Caster Emäkset, Caster Dolly ja autot
 • Puhaltimet ja puhaltimet jäähdytyksen
 • Alusta oppaat ja tukee
 • I / O-osastoja paneelien
 • Kupari virtakiskojen
 • Plug Muotit
 • Iskuja ja tärinänvaimentimet (testattu MIL-STD 810D, jakso 514.3-7,8 ja 9, joka simuloi 20 vuoden karkea palvelun mobiilisovellus. Tämä kaappi myös testattu MIL-STD 901, joka simuloi 10g vasara hitti .)
Täysikokoinen suojattu teline kiinni edestä
Täysikokoinen suojattu teline kiinni edestä
Täysikokoinen suojattu teline avoin edestä
Täysikokoinen suojattu teline avoin edestä
Kaikki suojatut telineet ovat varustettu suojatut Honeycomb ilmanvaihto paneelit
Kaikki suojatut telineet ovat varustettu suojatut Honeycomb ilmanvaihto paneelit
Lisävoimaa ilmanvaihtoa lisäpuhaltimen suojattuja Honeycomb ilmanvaihto paneelit voidaan kiinnittää takana telineen
Lisävoimaa ilmanvaihtoa lisäpuhaltimen suojattuja Honeycomb ilmanvaihto paneelit voidaan kiinnittää takana telineen
Jokainen teline voidaan tehdä sisään- ja suodattimet tarvitset. Ajattele datayhteyksiä kuten USB ja Ethernet, mutta myös suodatettu powerfeeds laitteen sisällä telineitä.
Jokainen teline voidaan tehdä sisään- ja suodattimet tarvitset. Ajattele datayhteyksiä kuten USB ja Ethernet, mutta myös suodatettu powerfeeds laitteen sisällä telineitä.
Teline karmi on varustettu joustava sähköä johtavia tiivisteitä, joilla varmistetaan hyvä kontakti oven ja karmin suljettuna.
Teline karmi on varustettu joustava sähköä johtavia tiivisteitä, joilla varmistetaan hyvä kontakti oven ja karmin suljettuna.
Lasi ovi on varustettu erittäin hieno sähköä johtava verkko, jonka avulla voit helposti nähdä läpi, mutta joka takaa erittäin hyvän suojan.
Lasi ovi on varustettu erittäin hieno sähköä johtava verkko, jonka avulla voit helposti nähdä läpi, mutta joka takaa erittäin hyvän suojan.

koteloinnin suorituskyky

Vuonna deze kontti wordt op de verkkosivuilla een grafiek ingeladen.
Deze kontti niet bewerken SVP
Grafiek: Suojatut telineet (72)
Grafiek legenda

Huomaa: Nämä arvot mitataan laboratorio-olosuhteissa. Tulokset voivat vaihdella myös muissa tilanteissa; lue takuu .

EMI suojattu telineiden palvelinhuoneille Holland Shielding Systems BV EMI suojattu telineiden palvelinhuoneille Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V. Faradayn häkki & suojattu tutkimuskammioihin > Faradayn häkki ja komponentit
Rated 4.7/5 based on 5 customer reviews
In stock
48.00 48.00 48.00 EUR
48.00 48.00 48.00 Retail EA EUR
Faradayn häkki & suojattu tutkimuskammioihin > Faradayn häkki ja komponentit 1 EMI suojattu telineiden palvelinhuoneille Holland Shielding Systems BV
Product description: EMI suojattu telineiden palvelinhuoneille

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radio frequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: 0031782049000

Fax: 0031782049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews

Haluaisitko...

Saada noteerausSuojatut telineet 24 tunnin kuluessa täyttää alla oleva lomake.

To make an offer for a shielded rack, we ask you to specify the desired performance and dimensions in the following blocks. Potential additional services such as filtering can be discussed later.

Series
Specify the width of the shielded rack in mm
Specify the length of the shielded rack in mm
Specify the height of the shielded rack in mm
Valitse vaihtoehto:
1 : FCC/VDE Shielded Cabinets
2 : EMI shielded Cabinets
3 : The highest EMI/RFI protection available
* Huomautus: Punainen lohkot ovat pakollisia
Acceptable file extensions (preferred a PDF file)
.ai, .bmp, .cad, .doc, .docx, .dwf, .dwg, .dxf, .dxt, .eps, .gif, .icd, .idw, .ipn, .ipt, .jpeg, .jpg, .pdf, .png, .ppt, .pptx, .psd, .rar, .step, .svg, .tif, .tiff, .xls, .xlsx, .zip