FCC

Määritelmä 'Federal Communications Commission - FCC

FCC sanoista Federal Communications Commission.

FCC (Federal Communications Commission) riippumaton valtion virasto, joka säätelee välistä ja kansainvälistä viestintää radion ja television sekä lanka ja kaapeli ja satelliitti. Federal Communications Commission on of Yhdysvaltain hallitus, joka on luotu teko kongressin ja on riippumaton toimeenpanovallan osastojen.


Hajottaa 'Federal Communications Commission - FCC'

FCC: n toimet seuranneet tiiviisti osakemarkkinoiden seuraajaa, koska ne vaikuttavat yritysten sekä monien eri liiketoiminta-alueita. FCC varaa matkapuhelinverkon ja langattoman accesss, säätelee mediayhtiö yrityskauppojen suojaa immateriaalioikeuksia ja säätelee standardien sisältöä ja jakelua kaikille alustoille toimiville yrityksille Yhdysvalloissa.


Holland Suojausjärjestelmien BV ja FCC

Vuonna 1979, oikeudelliset rajoitukset otettiin käyttöön sähkömagneettista säteilyä kaikki digitaaliset laitteet FCC Yhdysvalloissa vuonna noustua useita digitaalisia järjestelmiä, jotka häiritsevät langallisen ja radioliikennettä. Testausmenetelmät ja perustuivat CISPR julkaisuihin, vaikka vastaavia rajoituksia jo täytäntöön osissa Eurooppaa. Koska nykyään Holland Suojausjärjestelmien BV alkoi tuottaa koteloinnin aineita saada laitteet asetetussa päästörajat ja ylläpitää niitä vaatimusten rajoissa.

1980-luvun puolivälissä, Euroopan unionin jäsenvaltiot hyväksyivät useita "uuden lähestymistavan" direktiivit, joiden tarkoituksena on standardoida tuotteiden teknisiä vaatimuksia, jotta ne eivät muodosta estettä sisäistä kauppaa EY. Yksi näistä oli EMC-direktiivi (89/336 / EY), ja se koskee kaikkia laitteita on saatettu markkinoille tai otettu käyttöön. Se kattaa kaikki laitteet "jotka voivat aiheuttaa sähkömagneettisia häiriöitä tai suorituskyky, joka on omiaan vaikuttamaan sellainen häiriö".

Tämä oli ensimmäinen kerta oli lakisääteinen vaatimus sakoista sekä päästöjen tarkoitetuista laitteista väestössä. Ja vaikka voi olla ylimääräisiä kustannuksia joidenkin tuotteiden antaa heille tunnettu siedon taso, se lisää niiden koettu laatu, koska ne pystyvät rinnakkain laitteen aktiivisen EM ympäristön nykyajan ja vähemmän ongelmia.

Monissa maissa on nyt samanlaiset vaatimukset tuotteita, jotka täyttävät jonkin verran sähkömagneettista yhteensopivuutta (EMC) sääntelyä.

FCC logo
FCC logo
FCC Rakennus
FCC Rakennus
On lakisääteinen vaatimus sakoista sekä päästöjen tarkoitetuista laitteista väestössä
On lakisääteinen vaatimus sakoista sekä päästöjen tarkoitetuista laitteista väestössä
Explanation Federal Communications Commission Holland Shielding Systems BV Explanation Federal Communications Commission Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.6/5 based on 11 customer reviews
In stock
48.00 48.00 48.00 EUR
48.00 48.00 48.00 Retail EA EUR
1 Explanation Federal Communications Commission Holland Shielding Systems BV
Product description: FCC | EMI/RFI shielding product & solutions, common for in-stock products. Worldwide support for industries.

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radio frequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: 0031782049000

Fax: 0031782049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews

Haluaisitko...

Saada noteeraus 24 tunnin kuluessa täyttää alla oleva lomake.

Part Number
* Huomautus: Punainen lohkot ovat pakollisia