Näkemys

"Uskomme, että voimme tuottaa laadukkaita EMI-suojaus tuotteiden kaikkein taloudellinen ja ympäristöystävällinen mahdollisella tavalla, ja se ei tule muuttumaan. Olemme aina hakevat innovaatio.

Uskomme hyviä ratkaisuja, joiden pitäisi olla yksinkertainen sijaan, tarpeettoman monimutkainen. Uskomme, että meidän on omistaa ja hallita ensisijainen teknologioiden tuotteiden taustalla, että teemme, ja osallistua vain markkinoilla, joilla voimme antaa merkittävän panoksen. Tulemme neverturn projektin alas, koska tähän asti olemme aina löytäneet ratkaisun asiakkaillemme.

Me todella keskittyä jokaisen projektin työskentelemme, koska pidämme jokainen todella tärkeä ja merkityksellinen. Uskomme tiivistä yhteistyötä ja ristipölyttymisen myös eri ryhmien insinöörejä, jonka avulla voimme innovoida tavoilla, joita muut eivät pysty tarjoamaan. Suoraan sanottuna emme tyydy vähempään kuin huippuosaamista jokaisessa ryhmässä yritys, olemme rehellisesti myönnettävä, kun olemme väärässä ja rohkeutta muuttua. Ja mielestäni riippumatta siitä, kuka miehittää missä asennossa ne arvot ovat niin upotettu tämän yrityksen että jatkamme tehdä erittäin hyvin."

AM van Tienhoven toimitusjohtaja Holland Suojausjärjestelmien BV

Näkemys | Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV Näkemys | Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4/5 based on 8 customer reviews
In stock
48.00 48.00 48.00 EUR
48.00 48.00 48.00 Retail EA EUR
1 Näkemys | Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV
Product description: Näkemys | EMI/RFI shielding product & solutions, common for in-stock products. Worldwide support for industries.

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radio frequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: 0031782049000

Fax: 0031782049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews

Haluaisitko...