CE-merkintä

Mikä on CE-merkintä?

CE liittyy julkilausumassa valmistajan ilmoitus, että tuote täyttää peruskriteerit Euroopan unionin - esimerkiksi EMC-direktiivin - osalta turvallisuuden, ympäristön ja käyttäjän terveydelle. Tämä toteamus on näkyvästi edustettuna tuotteen CE-merkintä.

Riskeihin, joidenkin tuoteryhmien valmistajan selvitys on vahvistanut suorittamalla tutkimuksia riippumaton kolmas osapuoli, ns ilmoitettu laitos. Jos on noudatettava kaikkia sovellettavia perusteita määrätään Euroopan standardin kyseisen tuotteen, niin on laillinen "oletus yhdenmukaisuudesta vaatimuksen peräisin direktiivistä." Testi tekee riippumaton kolmas osapuoli pohjalta vallitsevan eurooppalaisten standardien vahvistaa, että oletus vaatimustenmukaisuudesta. Sen lisäksi, että se voi myös olla pakollista noudattamatta useita direktiivejä ja siten erilaiset eurooppalaiset standardit - esimerkiksi yhdistelmä EMC-direktiivin ja pienjännitedirektiivin.

CE
CE-merkintä

CE-merkintä

  • CE-merkintä koostuu kirjaimista 'CE' tarkka osuus.
  • Jos CE-merkintää pienennetään tai suurennetaan, on noudatettava.
  • Jos laitteeseen sovelletaan muita direktiivejä, jotka kattavat muita näkökohtia ja joissa säädetään myös CE-merkinnän merkintä osoittaa, että laitteiden oletetaan täyttävän näiden direktiivien.
  • Jos kuitenkin yhdessä tai useammassa näistä direktiiveistä annetaan valmistajalle siirtymäkauden aikana vapaus valita sovellettava järjestelmä, CE-merkintä osoittaa ainoastaan ​​direktiivien joita valmistaja. Tällöin tiedot sovellettavien direktiivien on annettava asiakirjoihin, ilmoituksiin tai ohjeisiin direktiiveissä, laitteiden mukana.
  • Eri osien CE-merkinnän on oltava selvästi samankorkuisia, joka ei voi olla pienempi kuin 5 mm.

CE EMI / RFI Testaus - Holland Suojausjärjestelmien - EMI / RFI suojaus Holland Shielding Systems BV CE EMI / RFI Testaus - Holland Suojausjärjestelmien - EMI / RFI suojaus Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.9/5 based on 7 customer reviews
In stock
48.00 48.00 48.00 EUR
48.00 48.00 48.00 Retail EA EUR
1 CE EMI / RFI Testaus - Holland Suojausjärjestelmien - EMI / RFI suojaus Holland Shielding Systems BV
Product description: CE-merkintä, tämän sertifikaatin, koteloinnin, EY sääntöjä EY: n asetusta, EY tarkistaa, EMI / EY, EMI säännöt, säännöt Suojelumaal suojattuja, CE-sertifiointi

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radio frequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: 0031782049000

Fax: 0031782049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews

Haluaisitko...