suojavaippojen

Kuten toimivat taajuuksilla lisätä ja laitteita tullut monimutkaisempia, ne voivat olla alttiita sähkömagneettisille häiriöille (EMI). Tämän vuoksi insinöörit kohtaavat nykyään yhä haasteita. EMI suojat ovat yleisesti toteutettu muotoilu eristää yhden komponentin tai laitteen jakson toisesta. Varmistaa luotettava ja kestävä sähköinen tiiviste, EMI-suojaus tiiviste on liitetty usein välillä suojuksen kotelon ja vastinpinnan laitteen. Holland Suojausjärjestelmien BV varmistamme EMI & EMI / IP tiivisteet jossa suurin kysyntä on, ovat aina saatavilla suoraan varastosta. Meidän EMI- ja EMI / IP suojauksen ja maadoituksen tiiviste ratkaisut vastaavat monenlaisia ​​sovellus tarvitsee ja haasteisiin suunnittelijat kohtaavat. Koska meidän laaja koneiden pystymme tuottamaan minkä tahansa muodon ja tiivisteen tyyppi.

Holland Suojausjärjestelmien BV pystyy lisätä oman profiilin EMI-suojaus tiiviste. Meidän EMI tiivisteet tulevat erityisiä suojaus standardeja, mutta jos sinulla on projekti, joka vaatii erityisiä tarpeita, ota yhteyttä EMI ja RF suojaus asiantuntijat tänään!

EMI tiivisteet

EMI tiivisteet monenmuotoisina, koot ja materiaalit. Kullekin sovellukselle on vielä yksi tyyppi EMI-suojauksen tiivisteen sopivia. Lisäksi on tärkeää, kuinka suuri vähennys / vaimennus olisi.

EMI / IP tiivisteet

Tuoteryhmässä löydät EMI tiivisteet, joissa on myös hyvä veden tiivistysominaisuudet. Lyhennettynä nämä tiivisteet kutsutaan EMI / IP tiivisteitä.

Fingerstrips

Fingerstrip tiivisteet ja metalli maadoitus tuotteita suojauksen ja maadoituksen