Bitcoin-teltta

Crypto-valuuttasuojaus

Uusi tekniikka, joka estää sinun bitcoins varkautumisen tapahtumasta, on bitcoin teltta. Harkitse sitä turvalliseksi, jotta voit vain nähdä, mitä tietokoneessasi on. Koska näiden valuuttojen arvot ovat niin suuret ja tapahtumien määrä lisääntynyt, miksi ei käytä euroa 1980 lisäturvallisuutta varten.

Kuinka monta ihmistä sinä tiedät ovat nämä kryptocuruutat? Jotkut jopa pitävät niitä, mutta pitävät sitä salassa. Olisit yllättynyt siitä, kuinka monta ihmistä on mustasukkainen sinun menestyksestäsi ja haluat myös sen.

Viimeaikaiset hakkerit ja miljoonat bitcoin varastetaan, miten pidät salausvaluutesi turvallisena? Yksinkertainen ratkaisu on Bitcoin-turva-teltta.

Miten se toimii: estää ihmisten lukea tai manipuloida tietokoneesi. Tämä suojaa paitsi oman tietokoneesi myös ulkopuolisilta signaaleilta, mutta myös oman tuloksensa! Teltta vähentää mahdollisuutta olla hakkeroitu cq koodit / salasanat varastettu tekijä 100-1000. Bitcoin-turva-teltat on valmistettu erittäin johtavaa, kevyttä ja erittäin vahvaa tekstiiliä. Sama teltta toimitetaan salaisille palveluille ja suurlähetystöille, jotta muut eivät pysty lukemaan tietokoneen lähettämiä viestejä.

Suosittelemme, että käytät pyramidiversiota, joka on helppo kiinnittää yhdellä köydellä kattoon muutamassa minuutissa ja sitä voidaan siirtää tarvittaessa.

Koko 2 x 2 metriä, korkeus 2,3 metrin hinta Euro 1980, - varastosta.

(muut koot pyydettäessä)


Vakiokoot / muodot

Meillä on useita telttoja vakiokokoina ja muotoina varastossa. Lisäksi lähes koko ja muoto voidaan tehdä pyynnöstä. Voit lähettää meille teknisen piirustuksen halutusta Bitcoin-teltasta. Näytepiirustukset löytyvät tämän sivun Tekniset piirustukset -sivulta.

Huomaa: Kaikki alla olevissa taulukoissa annetut mittaukset ovat ulomman ulottuvuuksia. Kaksikerroksisessa teltassa noin 10 cm on kadonnut teltan sisäpuolelle. Joten kun tilaat esimerkiksi 2 metriä leveän kaksikerroksisen suojatun teltan, sisäpuoli on 1,90 metriä.

suojattu teltta esimerkki


Suojattu teltta

Huomaa: Nämä arvot mitataan laboratorio-olosuhteissa. Tulokset voivat vaihdella muissa tilanteissa; lue takuu .


Pyramidi

Faraday teltta pyramidi

Osa numero Koko
Suojattu teltta-P-1-1-2.3-1 2 x 2 x 2,3 metriä
Suojattu teltta-P-2.5-2.5-2.3-1 2,5 x 2,5 x 2,3 metriä
Suojattu teltta-P-3-3-2.3-1 3 x 3 x 2,3 metriä

Neliö

Faraday teltta-aukio

Osa numero Koko
Suojattu teltta-S-2-2-2.3 2 x 2 x 2,3 metriä
Suojattu teltta-S-2.5-2.5-2.3 2,5 x 2,5 x 2,3 metriä
Suojattu teltta-S-3-3-2.3 3 x 3 x 2,3 metriä

Suorakulmainen

Faraday teltan suorakulmainen

Osa numero Koko
Suojattu teltta-R-2.5-3-2.3 2,5 x 3 x 2,3 metriä
Suojattu teltta-R-3-2-2.3 3 x 2 x 2,3 metriä