Korjaus ja huolto Faradayn häkki

Suosittelemme Carrie ulos kentän voimakkuuden mittauksen jälkeen useita vuosia, onko suojaus suorituskykyä suojatussa huoneessa / Faradayn häkki edelleen täyttää vaatimukset.

Faradayn häkki ja EMI näyttö huoneita voi sivuraiteelle vialliseksi pitkän ajan kuluessa. Onko se on esivalmistettu Faradayn häkin tai Mu-kupari Faradayn häkki .

Ajatella esimerkiksi vahingoittumisen EMI-suojauksen folion Faradayn häkeissä, vahingossa levinneisyys on Faradayn häkki seinä, ikääntyminen Faradayn häkin oven tiivisteet tai tappiot kestokyky kumitiivisteillä tai BeCu fingerstrips.

On suositeltavaa, että Carrie ulos kentän voimakkuuden mittauksen jälkeen useita vuosia käytätte Faradayn häkin elatusapuna onko suojaus suorituskykyä EMI suojatussa huoneessa / Faradayn häkki edelleen täyttää vaatimukset. Tämä, suosittelemme, jotta voit edelleen käyttää Faradayn häkkiin Vaimennustasoja koska nämä olivat ensisijaisesti ja ehkäistä epäonnistumista ja ongelmia laitteiden oman Faradayn häkki.


Mitä jos suoja ei enää riitä?

Holland Suojaus Systems BV tarjoaa erilaisia ​​EMI nauhat ja folio, (mukaan lukien päällystetty kankaita ja metallifolio nauhat), sähköä johtavia liimoja, sähköä johtavat pinnoitteet, kumi EMI tiivisteet ja BeCu fingerstrips.

Yllä olevat tuotteet ovat yleensä käytetään korjauksissa rikkoutuneiden EMI suojauksiin. Esimerkiksi MU -kupari nauha, on mahdollista korjata vahinkoja Mu-kupari Faradayn häkki. Tietysti se riippuu siitä, mitä vaimennus Faradayn häkki on. Muissa tapauksissa voi olla tarpeen säätää uuden EMI-suojauksen coatingor liimaa.

Parasta on, kun huomaat vaurioita yhteyttä. Mahdollisesti voit lähettää kuvia sähköpostitse vahingosta ja lähettää erittelyt Faradayn häkki / EMI lajittamo kuten vaimennustasoaan ja mitat.

Mittaus Faradayn häkin, jotta voidaan määrittää, että se toimii oikein
Mittaus Faradayn häkin, jotta voidaan määrittää, että se toimii oikein
Korjaukseen EMI-suojauksen PCB tasolla
Korjaukseen EMI-suojauksen PCB tasolla

Haluaisitko...