EMI tiivisteet, jossa on aukkoja mukaan piirustuksen

EMI tiivisteet ja EMI / IP tiivisteet Aukot helppo taivutus kulmiin

Voimme leikata kaikki EMI-suojaus profiilit ja tiivisteet ( Amucor kilpi 6800-sarja , Standard Shield 7000 -sarja , Ultra-pehmeä kilpi 7400-sarja , EMC / IP tiivisteet 7300 sarja ja paljon muuta) mihin tahansa haluttuun muotoon.

Esimerkiksi on mahdollista leikata pois pieniä puree asemissa määrittelet jotta tiiviste tulee helppo taivuttaa (katso kuva oikealla). On myös mahdollista leikata neliöt tai ympyrät helppo asentaa tai paikannus kokoonpanon aikana.

Leikkaamalla pieni puree voidaan jopa tehdä tiivisteet vedellä tiivistys, rikkomatta vesilukon. Tuloksena on helposti taivutettu EMI-tiiviste, jossa on vesilukko siten, että kulmat voidaan tehdä yksinkertaisesti ilman vesilukkoelementtien on katkaistu (IP65).

Jos haluat tietää enemmän mahdollisuuksia tämän tuotteen, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]


Pyydä tarjous

Jos haluat tarjous leikkaamalla yksi EMI tai EMI / IP tiivisteet muotoon haluat, lähetä meille sähköpostilla piirustus miten profiilin pitäisi leikata. Pyynnössänne mainitse tiiviste sarja ( Amucor kilpi 6800-sarja , Standard Shield 7000 -sarja , Ultra-pehmeä kilpi 7400-sarja , EMC / IP tiivisteet 7300 -sarjan tai muu) ja ulottuvuuksia.


Standard Shield 7000 serie | Pehmeä EMI / RFI suojaus tiiviste
Standard Shield 7000 sarja | Pehmeä EMI / RFI-suojaus tiiviste
Standard Shield 7000 serie | Pehmeä EMI / RFI suojaus tiiviste
Leikkausten Standard suojus 7000 -sarjan
Standard Shield 7000 serie | Pehmeä EMI / RFI suojaus tiiviste
Leikkausten EMC / IP-tiivisteet 7300 sarja

Haluaisitko...