Sähkömagneettinen pulssisuojaus

EMP-hyökkäyksen uhka on tänään todenmukaisempaa kuin koskaan. Pohjoismaiden ja Iranin kaltaisilla mailla on jo käytössä oleva tekniikka EMP-hyökkäyksen käynnistämiseksi ja seuraukset ovat tuhoisia. EMP on kuin super-energinen salama. Sen sijaan, että se osuu yhteen, se voi kattaa koko kansan, kuten manner-Yhdysvallat, jolla on EMP-kenttä. EMP-hyökkäys (NEMP) tuhoaisisi elektroniikan kaikkialla, aiheuttaisi koneita kaatumaan, pysäyttämään autoja ja raideliikennettä, sähkökatkoksia ja muita kriittisiä infrastruktuureja, jotka tekevät nykyaikaisesta sivilisaatiosta ja itse elämästä. Lopulta miljoonat kuolivat nälkään, sairauteen ja yhteiskunnalliseen romahtamiseen. EMP-ohjukset eivät ole ainoa uhka teknologiavetoiselle nykymaailmalle, kuten tiedämme tänään. Muita realistisia uhkia ovat aurinko myrskyt, terrorismi tai jopa pienemmät DIY EMP-aseet. Youtubein löydät ohjeet EMP-aseen rakentamiseksi muutamassa minuutissa. Näiden aseiden koko vaihtelee kädessä pidettävistä JOLT-generaattoreista (Erittäin Suositeltu, Hyvin Intensiivinen, Impulssi Like Radiator), joka sopii pieneen kuorma-autoon, jota he voivat pysäköidä datakeskuksensa vieressä.

EMP-hyökkäys
EMP-hyökkäys

EMP on uhka

 • kansallinen turvallisuus
 • Datakeskukset
 • tietoliikenne
 • Lämmitysyritykset
 • Kuljetusala
 • Pankit ja muut rahoituspalvelut
 • Turvajärjestelmät
 • Sähkönjakelun infrastruktuuri
 • Sairaalat ja kansanterveyslaitokset
 • Öljy / kaasuteollisuus
 • Vedenkäsittelylaitokset
 • Kaikki muut mainitut teknologiavetoiset tapaukset.

EMP-hyökkäys
EMP-hyökkäys

5 asioita, jotka sinun täytyy tietää EMP: stä


Eläkkeellä oleva Navy SEAL rikkoo EMP-hyökkäyksen uhkaa USA: ssa


Yhä useammilla kansoilla ja organisaatioilla on pääsy ydinmateriaaleihin ja siten uhkaavat ydinräjähdykset. Jotta saisit käsityksesi etäisyyksistä: Moskovan yläpuolella olevaan stratosfääriseen ydinpurkaus luo NEMP-kentän kaikkialle Länsi-Eurooppaan, myös Lontooseen. Tällainen NEMP-kenttä voi tuhota kaikki suojaamattomat tiedot. Jotta saisit käsityksen vaikutuksesta USA: han, seuraa alla olevaa kuvaa.

5 asioita, jotka sinun täytyy tietää EMP: stä

5 asioita, jotka sinun täytyy tietää EMP: stä
EMP-vaikutusalue

EMP: n riskialttiit laitokset

EMP: n riskialttiit laitokset
EMP: n riskialttiit laitokset

IEMI-uhka

On olemassa useita sähkömagneettisia (EM) uhkia. Aineellinen sähkömagneettinen häiriö (IEMI) on toinen kasvava riski ympäri maailmaa. Kaikkien sähkölaitteiden ja automaattisesti hallinnassa olevien prosessien avulla haavoittuvuudemme kasvaa. Myös koko säteilyn monimutkaisuus kasvaa. Mahdollisuudet ja ongelmat vaativat kaikenlaisia ​​erilaisia ​​ratkaisuja. Ajattele älykkäitä sähköverkkoja, virtuaalitodellisuutta, kuljettajattomia autoja, silmänseurannateknologiaa, korkean tehokkuuden aurinkokennoja, vihreää energiaa sähkövirran muunninta, langatonta kulutettavia tekniikoita, grafienia, IonThruster-energiaa jne.


IEMI-taajuudet
IEMI-taajuudet
EMI: n ja IEMI: n ero on se, että IEMI on tarkoituksellinen sähkömagneettinen häiriö. Terroristien, sähköisen sodankäynnin, älykkäiden murtajien ja hakkereiden riskin lisääntyessä aiheutuu yhä enemmän häiriöitä.

IEMI esiintyy yleensä pienellä taajuuskaistalla. EMP tai HEMP (korkea korkeus EMP) tavallisesti esiintyy laajakaista luonteeltaan. EMP-uhat ovat yksi suurimmista tämänhetkisistä sähkömagneettisista uhista. Vaikutuksen määrä on valtava. Tällaisen hyökkäyksen alue on erinomainen. HEMP on korkea amplitudi lyhyt kesto, laajakaistainen pulssi sähkömagneettista energiaa. Tällä voi olla erittäin tuhoisa vaikutus maailmaan, joka ei toimi ilman elektroniikkaa.

Holland Shielding Systems EMP-suojausratkaisut ja -tekniikka


Holland Shielding Systems on yksi EMP-suojan johtavista yrityksistä. Ajattele EMP-suojaa Faraday-häkeissä, EMP-data- ja voimajohdinsuodattimissa, EMP-Ethernet-muunninyksiköissä jne.

Holland Shielding Systemsin insinöörit ovat erikoistuneet EMP-hyökkäysten suojaamiseen. Meillä on erikoistunut tuotevalikoima EMP-uhkien suojaamiseen.
PCI E1 -testeri
PCI E1 -testeri
Suojauskyky ylittää MIL-STD-188-125: ssä määritellyt HEMP-vähimmäisvaatimukset (HEMP-suojaus maapohjaisille C4I-laitteille, jotka suorittavat kriittisiä, aikaisia ​​kiireellisiä tehtäviä).

Suodattimemme testataan omalla testauslaitoksellamme, jonka avulla pystymme suorittamaan PCI: n E1: n (20 / 500ns 5kA huippu) ja E2 (1,5 / 4000μs 250A huippu) testipulssit.
Meidän testauslaitoksemme avulla varmistetaan, että suodattimet vastaavat korkeimpia vaatimuksia ja että jäännösvirrat ovat sovellettavien standardien ja normien rajoissa.

Alla löydät valikoiman tuotteita, joiden avulla voit suojata laitettasi EMP-hyökkäyksiltä. Täydelliset Faraday-häkit on kuvattu, mukaan lukien kaikki komponentit, joita valmistamme sähkömagneettisen pulssisuojan avulla. Kehitystyölaboratoriossamme voimme kehittää EMP-suojattuja tuotteita haluamallesi mukaan. Meidän testauslaitoksemme voi myös antaa sinulle laajan EMP-mittausanalyysin.

Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] tarjouksesta tuotteen / laitteen / jne. Testaamiseksi. Meillä on laaja kokemus EMP-suojauksesta kansainvälisesti.

Aktiiviset järjestelmät, kuten EMP purske laitteet


Kannettava, paristokäyttöinen EMP-räjähdyslaite voi tuottaa erittäin tehokkaita kenttiä lähes hetkessä. Yksi tällainen purkaus voi riittää vahingoittamaan kaikkia palvelimiasi ja muita (turvallisuus) elektroniikkasi sijaintiisi.

Internetissä voit helposti löytää ohjeet EMP-räjähdyslaitteen tekemiseen. Ompelija voi rakentaa yhden muutamassa tunnissa yleisesti saatavilla olevilla komponenteilla. Niille henkilöille, joilla on vaikeuksia lukea tekstiä, on jopa opetusvideo YouTubessa.

Ja laiska tai vähemmän teknisesti taitava rikollinen voi vuokrata kannettavan laitteen, täysin nimettömänä, alle 1000 dollaria, useista lähteistä ympäri maailmaa. Se on todellinen teollisuus, aivan uudentyyppinen rikollisuus.

Ilmalla nämä NEMP-aallot levittävät satoja metrejä, ja betoniseinät eivät ole esteitä. Aallot voivat kulkea myös olemassa olevien kaapeleiden kautta metallivahvojen kautta kaapeleiden ympärille tai jopa tavallisiin putkiin kaasua ja vettä varten, jolloin datan tappava teho purkautuu aiottuun kohteeseen: datakeskukseen.

Haluaisitko...