Matalataajuista magneettista suojausta (MuFerro ™ 6800)

Holland Suojaus Systems BV on kehittänyt uuden materiaalin suojaus / seulonta alhaisen magneettikentät. Nämä kentät ovat läsnä asennuksissa, joissa voimakkaita virtauksia syntyy tai kuljetetaan, esimerkiksi muuntajan huonetta, voimalinjat, avokiskojärjestelmät, ja suurjännitekaapeleiden.

Sisälle huoneet

Taajuus Näiden magneettikenttien on tyypillisesti 50/60 Hz
MuFerro materiaali soveltuu magneettista suojausta taajuusalueilla 10 Hz 100 kHz.


asiakasetuja

 • Kustannustehokas ratkaisu
 • Jopa 95% kentän vahvuuden pienentämistä tai
 • joustava suunnittelu
 • mittausraportti
 • 10 vuoden takuu

MuFerro yhdistää läpäisevä ja kylläisyyden ominaisuudet, mikä tekee siitä erittäin sopivan seulomiseksi alhaisen magneettikentät.

Magneettikentän voimakkuus mittaus
Magneettikentän voimakkuus mittaus
MuFerro ™ 6800 seinä koteloinnin
MuFerro ™ 6800 seinä koteloinnin
Sisälle huoneet
Sisälle huoneet
Muuntaja huoneet ovet
Muuntaja huoneet ovet

Miksi käyttää magneettisuojattu / seulonta?

Magneettikentät ovat vakava uhka ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille. Esimerkiksi tutkimus on osoittanut, että altistuminen magneettikenttiä> 300nT tai 0,003 Gaussin lisää merkittävästi henkilön mahdollisuuksia kehittää leukemia. Ja on olemassa lukuisia muita fyysisiä oireita, jotka liittyvät altistumiseen magneettikentille, esimerkiksi päänsärkyä, masennusta ja unettomuutta. Tästä syystä Health and Safety koodit monissa maissa suosittelevat, että työtilat altistuminen olisi <0,5 uT = 500 nT ja julkisten tilojen olisi oltava <0,1 uT = 100NT.

Sen lisäksi niiden kielteiset vaikutukset terveyteen, vahva magneettikentät voivat aiheuttaa häiriöitä tai vahinkoa elektroniikan välittömässä läheisyydessä, jossa kentän syntyy. Magneettikentät häiritsevät myös herkkiä mittauksia sairaaloissa ja laboratorioissa.

muuntaja room
muuntaja room

Sovellukset

 • Muuntaja huonetta (sisällä tai ulkona)
 • Voimalaitokset
 • Alumiini sulaminen / tuotanto
 • Korkea-jännite labs
 • Kaikki, mikä luo voimakkaita magneettikenttiä
  (Suuret virrat)

Holland Suojausjärjestelmien BV voi toteuttaa magneettisuojauksen vaikka muuntaja on otettu käyttöön. Seulontaan kokonaisia ​​rakennuksia tai huoneita, suojaus levitetään seinien, kattojen ja / tai kerroksissa. Tämä suojaa sekä ihmisten ja elektroniikkaa.


mittaus

Ennen seulonnan / piilottaminen on tilattu ja asennetaan, voimme Asennuspaikan tutkimiseen (magneettikentän voimakkuuden mittaus) sinulle. Emme ainoastaan ​​mittaa magneettikentän voimakkuuden lisäksi myös paikallistamaan todennäköisiä lähde. Mittaustulokset on sitten esitetään raportissa.

mittaaminen asennuksen
mittaaminen asennuksen

Esimerkki hankkeen

Johtuen tilarajoitustensa, yksi asiakkaamme oli pakko kääntyä huoneessa, joka oli aikaisemmin käytetty varastointiin osaksi toimistotilat; tämä huone sijaitsi kerrosta ylempänä tehomuuntajien. Kuitenkin voimakkaiden magneettikenttien avulla huomattiin siinä huoneessa, joka teki tietokone näyttää välkkyy, joten meitä pyydettiin suorittamaan magneettikentän mittaukseen. Todettiin, että magneettikentän voimakkuus oli huomattavasti korkeampi standardi edellä mainittuun - se oli 750nTesla. Tämä magneettikenttä väheni asennus sateenvarjon rakentamisen MuFerro ™ 6800. Koska päätökseen tämän projektin, magneettikenttä on vähentynyt vain 80nTesla.

MuFerro ™ 6800 katto sateenvarjo rakentaminen
MuFerro ™ 6800 katto sateenvarjo rakentaminen

Oheisessa kaaviossa magneettikenttiä nano- Tesla tai 10-5 Gauss, ennen ja jälkeen asennuksen magneettisuojattu.

Mittaus ennen saattamista MuFerro ™ 6800 pinnoitus
Mittaus ennen asennusta MuFerro ™ 6800 pinnoitus (750 nTesla)
Mittaus saattamisen jälkeen MuFerro ™ 6800 pinnoitus
Mittaus asennuksen jälkeen MuFerro ™ 6800 pinnoitus (80 nTesla)

Asiakkaat, jotka ovat sitoutuneet meitä näkemään MuFerro ™ 6800 suojaus ovat:

Erasmus MC
Corus
bam utiliteitsbouw
Defensie
Universiteit Twente
Eneco

Saada hintatarjous Mu-ferro 24 tunnin kuluessa täytä alla oleva lomake.

Hyväksyttävät tiedostopäätteet (suositeltava PDF-tiedosto)
.ai, .bmp, .cad, .doc, .docx, .dwf, .dwg, .dxf, .dxt, .eps, .gif, .icd, .idw, .ipn, .ipt, .jpeg, .jpg, .pdf, .png, .ppt, .pptx, .psd, .rar, .step, .svg, .tif, .tiff, .xls, .xlsx, .zip