FCC

Määritelmä 'Federal Communications Commission - FCC

FCC sanoista Federal Communications Commission.

FCC (Federal Communications Commission) riippumaton valtion virasto, joka säätelee välistä ja kansainvälistä viestintää radion ja television sekä lanka ja kaapeli ja satelliitti. Federal Communications Commission on of Yhdysvaltain hallitus, joka on luotu teko kongressin ja on riippumaton toimeenpanovallan osastojen.


Hajottaa 'Federal Communications Commission - FCC'

FCC: n toimet seuranneet tiiviisti osakemarkkinoiden seuraajaa, koska ne vaikuttavat yritysten sekä monien eri liiketoiminta-alueita. FCC varaa matkapuhelinverkon ja langattoman accesss, säätelee mediayhtiö yrityskauppojen suojaa immateriaalioikeuksia ja säätelee standardien sisältöä ja jakelua kaikille alustoille toimiville yrityksille Yhdysvalloissa.


Holland Suojausjärjestelmien BV ja FCC

Vuonna 1979, oikeudelliset rajoitukset otettiin käyttöön sähkömagneettista säteilyä kaikki digitaaliset laitteet FCC Yhdysvalloissa vuonna noustua useita digitaalisia järjestelmiä, jotka häiritsevät langallisen ja radioliikennettä. Testausmenetelmät ja perustuivat CISPR julkaisuihin, vaikka vastaavia rajoituksia jo täytäntöön osissa Eurooppaa. Koska nykyään Holland Suojausjärjestelmien BV alkoi tuottaa koteloinnin aineita saada laitteet asetetussa päästörajat ja ylläpitää niitä vaatimusten rajoissa.

1980-luvun puolivälissä, Euroopan unionin jäsenvaltiot hyväksyivät useita "uuden lähestymistavan" direktiivit, joiden tarkoituksena on standardoida tuotteiden teknisiä vaatimuksia, jotta ne eivät muodosta estettä sisäistä kauppaa EY. Yksi näistä oli EMC-direktiivi (89/336 / EY), ja se koskee kaikkia laitteita on saatettu markkinoille tai otettu käyttöön. Se kattaa kaikki laitteet "jotka voivat aiheuttaa sähkömagneettisia häiriöitä tai suorituskyky, joka on omiaan vaikuttamaan sellainen häiriö".

Tämä oli ensimmäinen kerta oli lakisääteinen vaatimus sakoista sekä päästöjen tarkoitetuista laitteista väestössä. Ja vaikka voi olla ylimääräisiä kustannuksia joidenkin tuotteiden antaa heille tunnettu siedon taso, se lisää niiden koettu laatu, koska ne pystyvät rinnakkain laitteen aktiivisen EM ympäristön nykyajan ja vähemmän ongelmia.

Monissa maissa on nyt samanlaiset vaatimukset tuotteita, jotka täyttävät jonkin verran sähkömagneettista yhteensopivuutta (EMC) sääntelyä.

FCC logo
FCC logo
FCC Rakennus
FCC Rakennus
On lakisääteinen vaatimus sakoista sekä päästöjen tarkoitetuista laitteista väestössä
On lakisääteinen vaatimus sakoista sekä päästöjen tarkoitetuista laitteista väestössä

Haluaisitko...