Faraday häkkejä, vakiomalliset ja räätälöityjä EMI-suojattuja testikoteloita

Tuotamme Faraday-häkkejä, suojattuja kammioita, suojatut koekotelot ja kaikki muut komponentit, jotka tarvitaan suojatun huoneen, suojatun laatikon (Faraday-häkki) valmistukseen kuten:

  • Virta- ja signaalisuodattimet
  • Aaltoputket tiedonsiirtoon
  • Suojatut ovet
  • Windows
  • Suojattu tuuletuspaneelit

Lisäksi tuotamme TEMPEST-laitteita krypto-viestintään ja jopa hitsattuihin EMP-bunkkereihin. Meillä on laaja valikoima vakiovarusteita, ja voimme toimittaa häkkirakentamiseen vain päi- vinä päivinä. Suunnittelemme myös tuotteita asiakkaan toivomusten mukaisesti hyvin lyhyillä toimitusajalla.
Suojatut laatikot, kotelot ja telineet tulevat useisiin eri vakiokokoisiin ja -versioihin. Täysin riippuen sovelluksesta ja vaaditusta vaimennuksesta tietyllä taajuudella, voimme suositella oikeaa tuotetta.

Faraday häkkejä ja komponentit

Olemme erikoistuneet Faradayn häkkien rakentamiseen halutulla vaimennuksella halutulla taajuudella. Tuotamme kaikki komponentit, kuten teho- ja signaalisuodattimet, ikkunat, ovet, tuuletus ja paljon muuta.

EMI / RFI-suojattuja laatikoita

Mobile Faraday häkkejä resurssien kuljettamiseen, joissa tiedonsiirto on estettävä. Ajattele esimerkiksi rikostutkinnotutkimuksia.