Johtava läpinäkyvä maali 3821

Aerosoli pysyvästi johtava grafeenihybridi läpinäkyvä akryylimaali. Sovellukset valaistuksessa, ikkunoissa, läpinäkyvissä kannet ja kannet, näytöt jne.

3821 Johtava läpinäkyvä maali on yksiosainen pysyvästi johtava hybridi kirkas akryylipäällyste, joka tarjoaa tehokkaan staattisen eliminoinnin elektroniikan turvallisille käsittelyalueille ja räjähdysvaarallisiin sovelluksiin.

Täysin yhteensopiva standardin BS EN 61340-5-1: 2007 ja ATEX kanssa. Sisältää hiilinanoputkia ja grafeenijohdannaista.

Sovellukset valaistuksessa, ikkunoissa, läpinäkyvissä kannet ja kannet, näytöt jne. Toimitetaan aerosolina käytön helpottamiseksi.


Fyysiset ominaisuudet

Pintakestävyys 50 mikronilla (ASTM D257) = <10 7 ohm / sq
Suositeltava kuivakalvon paksuus 20 mikronia
Tiheys 1,1 g / cm3
Kuivumisaika Kosketa 20 minuuttia
Täysi 12 tuntia
Staattinen hajoaminen (IEC TC15) <2 sekuntia
Kevyt läpinäkyvyys 87%
Kattavuus 6-8 m 2 / litra
3821 - Johtava läpinäkyvä maali
3821 - Johtava läpinäkyvä maali
3821 - Johtava läpinäkyvä maali
3821 - Johtava läpinäkyvä maali

Käyttötapa

Pinnan esikäsittely

Kaikki epäpuhtaudet on poistettava pinnalta. Merkitse alueet, jotka eivät vaadi pinnoitusta. Sopiva aluke voi olla tarpeen tietyillä substraateilla, kuten polyeteenillä ja polypropeenilla. Ota yhteyttä, jos haluat käyttää sopivaa aluketta.

hakemus

Yksi tai kaksi kulkua tarvitaan tavallisesti, jotta saadaan optimaaliset paksuus- ja pintavastusarvot riippuen tarvittavasta läpinäkyvyydestä.

Toimitetaan 365 ml: n aerosolina


varotoimet

Helposti syttyvä - Pidä erillään sytytyslähteistä. Tupakointi kielletty. Suojaa lämmöltä, kipinöiltä ja avotulelta. Pidä kaikki astiat suljettuina, kun niitä ei käytetä.

Käytä hyvin ilmastoiduissa olosuhteissa, henkilökohtaista hengityssuojainta on käytettävä ruiskutusolosuhteissa. Tällaisia laitteita on käytettävä valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Vältä kosketusta ihoon, käytä suojakäsineitä ja vaatteita. Pese huolellisesti saippualla ja vedellä käytön jälkeen. Jos ainetta on nielty, hakeudu lääkäriin.


Ilmoitus:

Tätä tuotetta varten ei ole saatavilla ilmaisia näytteitä


Haluaisitko...

Saada hintatarjous Johtava läpinäkyvä maalilla 24 tunnin kuluessa täytä alla oleva lomake.

* Huomaa: Punainen lohko vaaditaan