Johtavainen läpinäkyvä maali 3821

Aerosoli pysyvästi johtava grafeenihydraattinen läpinäkyvä akryylimaali. Sovellukset valaistuksessa, ikkunoissa, selkeissä kannessa ja kannessa, näytöissä jne.

3821 Johtava läpinäkyvä maali on yksikomponenttinen pysyvästi johtava hybridi-selkeä akryylipäällyste, joka tarjoaa tehokkaan staattisen eliminoinnin elektronisille turvallisille käsittelyalueille ja räjähdysaltistussovelluksille.

Täysin yhteensopiva BS EN 61340-5-1: 2007 ja ATEX kanssa. Sisältää hiilinanoputkia ja grafeenijohdannaista.

Sovellukset valaistuksessa, ikkunoissa, kirkkaassa kannessa ja kannessa, näytöt jne. Toimitetaan aerosolina helpottamaan käyttöä.


Fyysiset ominaisuudet

Pinnan kestävyys 50 mikronia kohti (ASTM D257) = <107 ohm / neliö
Suositeltava kuivakalvonpaksuus 20 mikronia
Tiheys 1,1 g / cm3
Kuivausaika Kosketa 20 minuuttia
Täysi 12 tuntia
Staattinen hajoaminen (IEC TC15) <2 sekuntia
Kevyt läpinäkyvä 87%
Kattavuus 6-8 m 2 / litra
3821 - johtava läpinäkyvä maali
3821 - johtava läpinäkyvä maali
3821 - johtava läpinäkyvä maali
3821 - johtava läpinäkyvä maali

Menetelmä

Pinnan esikäsittely

Kaikki epäpuhtaudet on poistettava pinnalta. Merkitse alueet, jotka eivät vaadi pinnoitusta. Sopiva aluke voi olla tarpeen tietyillä substraateilla, kuten polyeteeni ja polypropeeni. Ota yhteyttä sopivaa aluketta varten.

hakemus

Normaalisti tarvitaan yksi tai kaksi kulkua, jotta saadaan optimaalinen paksuus ja pintavastusarvot riippuen vaaditun läpinäkyvyyden asteesta.

Toimitetaan 365 ml aerosolina


varotoimet

Helposti syttyvä - Säilytettävä erillään sytytyslähteistä. Tupakointi kielletty. Säilytettävä lämpöä, kipinöitä ja avotulta. Pidä kaikki säiliöt kiinni, kun niitä ei käytetä.

Käytä hyvin ilmastoiduissa olosuhteissa henkilökohtaista hengityssuojainta, joka on käytettävä suihkutusolosuhteiden aikana. Tällaisia laitteita on käytettävä valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Vältä kosketusta ihon kanssa, käytä suojakäsineitä ja vaatteita. Pese huolellisesti saippualla ja vedellä käytön jälkeen. Jos ainetta on nielty vahingossa, hakeuduttava lääkärin hoitoon.


Ilmoitus:

Tätä tuotetta varten ei ole saatavilla ilmaisia näytteitä


Saada hintatarjous Johtava läpinäkyvä maalilla 24 tunnin kuluessa täytä alla oleva lomake.

* Huomaa: Punainen lohko vaaditaan