Miten EMI-suojata muovikoteloon

Alla selitämme yksityiskohtaisesti, miten muovikotelossa voi olla EMI-suojattuja ja mitä tuotteita voi käyttää.

Sähkömagneettiset kentät kulkevat Muovielektroniikan koteloita helposti. Tämän seurauksena tämäntyyppinen asuminen ei ole sähkömagneettisesti yhteensopiva; toisin sanoen, sähkömagneettisten kenttien muut laitteet saattavat häiritä elektroniikka, tai kentät laitteen lähettämä voi häiritä muita elektroniikan läheisyydessä. Jotta voidaan ratkaista tällaiset ongelmat, suojakerros (EMI suoja) on sovellettava muovin tehdä laitteesta EMC-suojattu.

On olemassa useita tapoja tarjota palkkio EMI / RFI suojaus suorituskykyä. Erityisesti liuos voidaan valita riippuen vaimennus halutaan. Yksi vaihtoehto on maalaus kotelo johtavalla spray, joka tarjoaa suhteellisen alhainen vähentämiseksi, mutta on se etu, että on helppo soveltaa monimutkaisia ​​muotoja. Myös elokuvia joka johtaa korkeampiin vähentämistä tasoille, mutta se voi olla vaikea soveltaa niitä kaapu, monimutkaisia ​​muotoja.


Selvittämisestä järjestelmä sopii hakemuksesi

  • Mitkä ovat määrät ja vuosittaisesta?
  • Mikä on koko ja muoto tuotteen haluat suojata?
    Lisätietoja, lähetä tekninen piirustus tai kuva kotelon, jotta voimme neuvoa sinua
  • Mikä on vaadittu toimitusaika?
  • On rajauksella vaaditaan (vai onko osia, jotka täytyy pysyä kattamatonta / maalaamaton)?
  • Mikä on haluttu vaimennus?

Kun pyydetään neuvoja, anna vastauksia, koska monet näistä kysymyksistä kuin mahdollista.


Jotta EMC-suojata muovikotelossa, seuraavat ratkaisut ovat saatavilla:

Sähköä johtava nikkeli pinnoite (partnr 3801). Sähköä johtava nikkeli pinnoite on saatavilla aerosolit 365 ml, purkkia 5 litraa ja purkkia 20 litraa
Sähköä johtava nikkeli pinnoite (osa nro. 3801), joka on saatavissa aerosolit 365 ml, purkkia 5 litraa ja purkkia 20 litraa
Lisätietoja 3801 sarja Sähköä johtava nikkelipäällysteen
Sähköä johtavan metallointi (partnr 3838). Sähkö johtava metallointi on saatavilla pyynnöstä. Tarjouspyynnön on parasta lähettää kuvan teidän muovikoteloon kanssa tarvittava määrä
Sähköä johtava metallointi (osa nro. 3838), saatavilla pyynnöstä. Tarjouspyynnön lähetä meille kuva oman muovikoteloon kanssa tarvittava määrä
EMI kotelot (partnr 1900). Mu-kupari kotelot ja kotelot EMI-suojauksen PCB: n sisällä muovikoteloon
EMI kotelot (osa nr. 1900). Mu-kupari kotelot ja kotelot EMI-suojauksen PCB sisällä muovikotelo
Korkea tarkkuus johtavan EMI muodostuu muovikalvosta
Korkean tarkkuuden johtavan EMI folio muotoiluun

neuvot

Jos haluat saada ohjeita (maksuton), lähetä piirros sähköpostitse [email protected] tai faksilla + 31- (0) 78 -614 9585. Vastaamme muutamassa tunnissa.

Vihje: Älä käytä silikoni anti-alustalla, koska se ei voi poistaa uudelleen. Irrotusaineet perustuu rasvan tai öljyn ovat kunnossa, koska ne voidaan poistaa meidän puhdistus / rasvanpoisto prosessi. Teidän lahota olisi ilmoitettava asiasta etukäteen.

Yleisesti:

Kun suuria määriä (yli 5000) on pidettävä, metallointi on yleensä parempi ratkaisu. Koska tämä tapahtuu tyhjiössä, sopiva ohjain on tarpeen pitämään komponentin ja myös osittain peittää sitä (esimerkiksi oikosulkujen estämiseksi). Jigs valmistetaan meidän konepajakonserni kasvi; ne on suunniteltu ja rakennettu erittäin tarkasti ja prosessi kestää useita viikkoja. Joiden mitat ylittävät 500 mm metallointiprosessi yleensä tulee kalliimpi; yleensä suuria eriä suihkutetaan johtavalla maalilla.

Kun tarvitset tuotteen nopeasti, ja sarja on pieni (jopa useita satoja), suosittelemme käyttämään johtavaa maalikerros (johtavan pinnoitteen), joita voimme soveltaa sinulle, tai voit käyttää sitä itse, jos olet tarvittavat varusteet . Kun geometria tuote on yksinkertainen, on mahdollista suojata laitteen elokuvan tai tekstiilituote. Tämä on myös hyvä tapa EMI-tiiviste vain herkkiä osia tuotteen. Työkalut on suhteellisen edullista, koska tällainen suojaus voidaan tuottaa leikkuri oppaan tai laser-leikkaus kone.

Kun osat ovat pieniä (100 mm) ja hyvät mekaaniset ominaisuudet eivät ole tarpeen, johtavaa muovia voidaan käyttää. On parasta tässä tapauksessa kuulla teidän lahota ja meille kaikille, jotta löytää paras mahdollinen ratkaisu.

Galvaanisella tai kemiallista käsittelyä (pienet osat ja suuria määriä), yleisesti ottaen, selektiivinen päällyste ei ole mahdollista. Sekä sisä- että ulkopuolelta kohdellaan.

 

Haluaisitko...