Miten EMI suojaa muovikoteloa

Alla selitetään yksityiskohtaisesti, miten muovikotelo voi olla EMI-suojattu ja mitä tuotteita voit käyttää.

Sähkömagneettiset kentät kulkevat hyvin muovielektroniikkakoteloiden läpi. Tämän seurauksena tällainen kotelo ei ole sähkömagneettisesti yhteensopiva; toisin sanoen muiden laitteiden tuottamat sähkömagneettiset kentät voivat häiritä elektroniikkaa, tai laitteen lähettämät kentät voivat häiritä muita läheisyydessä olevaa elektroniikkaa. Tällaisten ongelmien ratkaisemiseksi muoviin on kiinnitettävä suojakerros (EMI-suoja), jotta laite saadaan EMC-kestäväksi.

EMI / RFI-suojausominaisuuksia on useita eri tapoja. Erityinen liuos voidaan valita halutun vaimennuksen mukaan. Eräs vaihtoehto on kotelon maalaaminen johtavalla suihkulla, joka vähentää suhteellisen pienen määrän, mutta jonka etuna on se, että se on helppo soveltaa monimutkaisiin muotoihin. On myös elokuvia, jotka johtavat suurempiin pelkistystasoihin, mutta niitä voi olla vaikeaa levittää koteloihin, joissa on monimutkaisia muotoja.


Miten määritetään, mikä järjestelmä sopii sovelluksellesi

  • Mitkä ovat määrät ja vuotuinen määrä?
  • Mikä on suojattavan tuotteen koko ja muoto?
    Jos haluat lisätietoja, lähetä tekninen piirustus tai kuva kotelosta niin, että voimme neuvoa sinua
  • Mikä on vaadittu toimitusaika?
  • Tarvitaanko peittoa (eli onko osia, joiden on pysyttävä peittämättöminä / maalaamattomina)?
  • Mikä on haluttu vaimennus?

Pyydettäessä neuvoja antakaa vastauksia mahdollisimman moniin näistä kysymyksistä.


EMC-suojauksen varmistamiseksi muovikotelossa on saatavilla seuraavat ratkaisut:

Sähköisesti johtava nikkelipinnoite (partnr 3801). Sähköä johtavaa nikkelipinnoitetta on saatavana 365 ml: n aerosoleina, 5 litran tölkkeinä ja 20 litran tölkkeinä
Sähköä johtava nikkelipinnoite (osanumero 3801), saatavana 365 ml: n aerosoleina, 5 litran tölkit ja 20 litran tölkit
Lisätietoja 3801-sarjasta Sähköä johtava nikkelipinnoite
Sähköinen johtava metallisaatio (partnr 3838). Sähköä johtava metallisaatio on saatavilla pyynnöstä. Tarjousta varten on parasta lähettää kuva muovikotelostasi tarvittavalla määrällä
Sähköisesti johtava metallointi (osanumero 3838), saatavilla pyynnöstä. Lähetä tarjous lähettämällä meille kuva muovikotelostasi tarvittavalla määrällä
Lisätietoja johtavasta metallista
EMI-kotelot (partnr 1900). Mu-kuparikotelot ja kotelot PCI: n EMI-suojaukseen muovikotelossa
EMI-kotelot (osa 1900). Mu-kuparikotelot ja kotelot muovikotelossa olevien PCB: iden EMI-suojaukseen
Lisätietoja EMI / RFI-suojauskoteloista
Erittäin tarkka johtava EMI-kalvo
Erittäin tarkka johtava EMI-kalvon muotoilu
Lisätietoja korkean tarkkuuden johtavasta EMI-kalvon muotoilusta

neuvot

Jos haluat saada neuvoja (maksutta), lähetä piirustus sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai faksitse se numeroon +31 (0) 78 - 204 90 08. Vastaamme muutaman tunnin kuluessa.

Vinkki: Älä koskaan käytä silikonivastausta, koska sitä ei voi poistaa uudelleen. Rasvaan tai öljyyn perustuvat vapautumisaineet ovat kunnossa, koska ne voidaan poistaa puhdistus- / rasvanpoistoprosessissamme. Olisi ilmoitettava tästä etukäteen.

Yleisesti:

Kun otetaan huomioon suuret määrät (yli 5000), metallointi on yleensä parempi ratkaisu. Koska tämä tehdään tyhjiössä, tarvitaan sopiva jig komponentin pitämiseksi ja sen osittain peittämiseksi (esimerkiksi oikosulun estämiseksi). Jigit valmistetaan konepajatehtaassamme; ne on suunniteltava ja rakennettava erittäin tarkasti ja prosessi kestää useita viikkoja. Kun mitat ovat yli 500 mm, metallointiprosessi tulee yleensä kalliimmaksi; yleensä suuret tuotteet suihkutetaan johtavalla maalilla.

Kun tarvitset tuotetta nopeasti ja sarja on pieni (jopa useita satoja), suosittelemme käyttämään johtavaa kerrosta (johtavaa päällystystä), jota voimme hakea sinulle, tai voit soveltaa sitä itse, jos tarvitset laitteita . Kun tuotteen geometria on yksinkertainen, laite voidaan suojata kalvolla tai tekstiilituotteella. Tämä on myös hyvä tapa EMI-tiivistää vain tuotteen herkkiä osia. Työkalu on suhteellisen edullinen, koska tämän tyyppinen suojaus voidaan valmistaa leikkuuohjaimella tai laserleikkauksella.

Kun osat ovat pieniä (enintään 100 mm) ja korkeita mekaanisia ominaisuuksia ei tarvita, voidaan käyttää johtavaa muovia. Tässä tapauksessa on parasta neuvotella röyhelisi kanssa ja löytääksemme parhaan mahdollisen ratkaisun.

Galvaanisella tai kemiallisella käsittelyllä (pieniä osia ja suuria määriä) ei yleensä ole valikoiva pinnoite. Käsitellään sekä sisältä että ulkoa.

Haluaisitko...