Näkemys

"Uskomme, että voimme tuottaa laadukkaita EMI-suojaus tuotteiden kaikkein taloudellinen ja ympäristöystävällinen mahdollisella tavalla, ja se ei tule muuttumaan. Olemme aina hakevat innovaatio.

Uskomme hyviä ratkaisuja, joiden pitäisi olla yksinkertainen sijaan, tarpeettoman monimutkainen. Uskomme, että meidän on omistaa ja hallita ensisijainen teknologioiden tuotteiden taustalla, että teemme, ja osallistua vain markkinoilla, joilla voimme antaa merkittävän panoksen. Tulemme neverturn projektin alas, koska tähän asti olemme aina löytäneet ratkaisun asiakkaillemme.

Me todella keskittyä jokaisen projektin työskentelemme, koska pidämme jokainen todella tärkeä ja merkityksellinen. Uskomme tiivistä yhteistyötä ja ristipölyttymisen myös eri ryhmien insinöörejä, jonka avulla voimme innovoida tavoilla, joita muut eivät pysty tarjoamaan. Suoraan sanottuna emme tyydy vähempään kuin huippuosaamista jokaisessa ryhmässä yritys, olemme rehellisesti myönnettävä, kun olemme väärässä ja rohkeutta muuttua. Ja mielestäni riippumatta siitä, kuka miehittää missä asennossa ne arvot ovat niin upotettu tämän yrityksen että jatkamme tehdä erittäin hyvin."

AM van Tienhoven toimitusjohtaja Holland Suojausjärjestelmien BV

Haluaisitko...