Online tilauslomake

Holland Shielding online order form

Voit käyttää tilauslomaketta lähettämällä tilauksesi Holland Shielding Systems BV: lle. Tilauksen lähettäminen sähköpostilla osoitteeseen [email protected] on myös mahdollista.

Jos et ole pyytänyt ja saanut ennen tarjousta, lähetä ensin meille kysely Nopea lainaus lomakkeella tai kunkin tuotesivun alaosassa olevilla lainauslomakkeilla.

Holland Shielding Systems BV
Jacobus Lipsweg 124
3316BP Dordrecht
the Netherlands

Sähköposti [email protected]
Puhelin +31(0)78 - 204 90 00
Faksi +31(0)78 - 204 90 08
Laskutusosoite
Toimitusosoite
Tilauksesi
liite
Sallitut tiedostopäätteet ovat (ensisijaisesti PDF-tiedosto)
.ai, .bmp, .cad, .doc, .docx, .dwf, .dwg, .dxf, .dxt, .eps, .gif, .icd, .idw, .ipn, .ipt, .jpeg, .jpg, .pdf, .png, .ppt, .pptx, .psd, .rar, .step, .svg, .tif, .tiff, .xls, .xlsx, .zip
Huomautukset
Toimituskulut
0.00
Suuri tilavuus / paino tai vaaralliset aineet voivat nostaa korkeampia toimituskuluja. Nämä toimituskulut perustuvat vakiopakettiin
Huomautus: Toimituskulut määräytyvät automaattisesti toimitusmaasta riippuen. Kun sanotaan "Pyydä lainausta merenkululle", lähetyskuluja ei voida määrittää automaattisesti. Tällöin ota meihin yhteyttä tarjouksesta.

Jos sinulla on jo tarjous toimituksestasi, voit määrittää sen. Jos sinulla on oma kuriiri, täytä kuriiriosoitteesi tai ilmoita siitä, että järjestät kuriirin itse.
Yhteensä tilausmäärä
0.00