PCB-purkit, tiivisteet, kotelot, maadoitusliittimet ja -levyt

Nykyään piirilevyllä oleva EMI-suojaus on melko monimutkainen. Sinulla on tilaa, painoa ja kiinteyttä. Tehokas EMI-suojaus on saavutettava, mutta sen on täytettävä edellä esitetyt vaatimukset.

PCB-suojatut asiantuntijat työskentelevät kanssasi suunnittelusta, nopeasta prototyypistä tuotantoon asti. Itseautomaattipakkaus kuuluu mahdollisuuksiin.

Suojausliittimet ja saranat 1500-sarjan PCB-suojapulloille

Innovatiivisten piirilevyjen kiinnikkeiden ansiosta sähkömagneettiset häiriöt (EMI) ja radiotaajuushäiriöt (RFI) suojaavat PCB: tä ilman juottamista. Holland Shielding Systems BV: n pintamateriaali (SMD) -suojausliittimet ovat kustannustehokas vaihtoehto käsin juottamiseksi. Pienikokoinen muotoilu mahdollistaa nauha- ja rullauspakkausten yhteensopivuuden tavanomaisten suurten nopeuksien sijoituslaitteiden kanssa. RFI-suojalevyt voidaan sijoittaa mihin tahansa piirilevyyn, jolloin ylimääräisiä reikiä ei tarvita ja arvokkaita PCB-kiinteistöjä säästyy. Varustettu neljällä riippumattomalla jousikoskettimella, luotettavat RFI-suojalevyt mahdollistavat suojan poiston ja korvaamisen uudelleenkäsittelyä ja / tai piiriä varten.

1550 - 1570-sarjan PCB-suojatulpat

Erittäin pieni johtava kalvo, johtava kumi ja johtava silikoni-PCB-suojatulpat.

Elastiset ja sähköiset yhteystiedot SMT: ssä. Näissä sarjoissa on SMT-yhteensopiva sähköinen elastomeeriliitin, jolla on hyvä elastinen talteenotto ja sähköinen ominaisuus, joten se tarjoaa paitsi tyynyn myös sähkökytkennän ja maadoituksen sähköisten objektien ja PCB: n välillä.

1900 - 1950-sarjan PCB-suojatulpat / kotelot

Yksittäiset ja kaksikerroksiset EMI-suojatulpat ja -kotelot vakiokokoisina tai asiakkaan piirustuksen mukaan.

Tuotamme mu-kuparisia EMI-suojakoteloita (1900-sarja) kaikissa muodoissa ja kooissa. Nämä suojakotelot on sijoitettava olemassa olevaan esimerkiksi muovikoteloon, koska ne eivät ole riittävän vahvoja, jotta ne toimisivat elektroniikkakoteloina omana. Tämä on edullisin ratkaisu, kun olemassa oleva elektroniikkakotelo ei tarjoa riittävää sähkömagneettista suojausta.

Tuotteemme tuottavat kuitenkin myös erittäin mukavia kaksikerroksisia elektroniikkakoteloita, joita voidaan käyttää kaikkiin elektroniikkakoteloon tarvittaviin paikkoihin. Ajattele nappeja, portteja, näyttöjä ja paljon muuta. Kaksikerroksiset suojatut kotelot voidaan toimittaa myös yrityksen logon kanssa. Tuote voidaan tehdä kokonaan piirustuksen mukaan.

Valitse jokin alla olevista tuotteista saadaksesi lisätietoja.