RFID-kortti Shield clip

Tämä RFID-kortti badgeholder asettaa käyttäjän hallita missä ja milloin henkilökortti luetaan.

Lohkot RFID lukeminen yhden iClass, TWIC, LincPass, PIV, CAC tai muita henkilökortti. RFID-kortti Shield clip täyttää FIPS-201 suojaus vaatimukset. RFID-kortti suojelija asettaa käyttäjän hallita missä ja milloin henkilökortti luetaan.


Tuotetiedot

  • Omistaa 1 ISO7810 ID-1 koossa (vakio luottokortin kokoinen) sirukortin
  • Lohkot RFID pelimerkit korttien lukemisen ilman lupaa
  • Ergonominen muotoilu mahdollistaa käyttäjä esittää kortin lukija yhdellä kädellä poistamatta korttia
  • Käyttäjä voi helposti lisätä ja poistaa kortin haltija yhdellä kädellä
  • Mahtuu yksi ISO7810 ID-1 muodossa tekijä sirukortin
  • Kilvet ISO 14443/15693 ja EPC Gen 1 / Gen 2 älykorttien ja RFID-tunnisteet
  • Fyysisesti suojaa kortin, sään ja vedenkestävä
  • Mitat: 4-1 / 2" x 2-3 / 4"
RFID Shield
Lohkot RFID lukeminen yhden iClass, TWIC, LincPass, PIV, CAC tai muita henkilökortti.

Nämä RFIDkortista Suojajohdinpuristimet noteerataan Yhdysvaltain Government Services Administration (GSA) FIPS 201 hyväksyttyjen tuotteiden luettelon vaatimukset täyttäviä estää lukemisen kontaktittoman RFID-sirujen.

RFID kortti kilpi leike on suunniteltu pitämään ja suojaamaan yksi kortti. Meidän Purista lukea tekniikan avulla korttia voidaan lukea yksinkertaisesti puristamalla välilehdet yläosassa. Vapauta välilehdet ja kortti on suojattu jälleen. Täydellinen kun kädet ovat täynnä tai kun käsineitä!

Ne on valmistettu erittäin kestävä polykarbonaatista. RFID-kortti kilpi clip jouset ovat ruostumatonta terästä, sopii suolaisen veden ympäristöissä. Lisätä ja poistaa kortin ylhäältä. State of the art ainutlaatuisen avoimen pinnan muotoilu pitää kortin lukitun sisään katoamisen estämiseksi, mutta mahdollistaa helpon pääsyn poistaa kortin kun neccessary. Muut turvallisuus kulkuluvan haltijoiden markkinoilla peittää kasvot kortin pitäminen roskat ja nesteen loukkuun, joka voi vahingoittaa korttia.

Eivät aiheuta identiteettivarkauksia, yksityisyyden loukkaaminen, seuranta, tai jopa kortin kloonauksen. Aina pitää kontaktiton kortteja RFID-kortti kilpi leike.

Shields yhden ISO7810 ID-1 muodossa tekijä (luottokortin kokoinen) TWIC, PIV, CAC, tai muita henkilökortti. RFID-kortti kilpi clip täyttää FIPS-201 vaatimukset sähkömagneettisesti läpinäkymätön holkki. Se saa aikaan sulun invasiivisia tai ei-toivottuja viestintää kortin ja asettaa käyttäjän hallita missä ja milloin kortti on luettu.

Haluaisitko...

Saada hintatarjous RFID-kortti Shield clip 24 tunnin kuluessa täytä alla oleva lomake.

RFIDCSC stand for RFID card shield clip
* Huomaa: Punainen lohko vaaditaan