3695-sarja Tehokas SiC pyramidi vaimentimen

Suuritehoiset piikarbidi pyramidi absorboivaa materiaalia

Suuritehoiset piikarbidi pyramidi absorboiva materiaali on eräänlainen epäorgaanisten sintrattuja materiaaleja, jotka kestävät vahva voima, jota käytetään yleisesti korkea tehoa absorboivan laatikko ja kattava testi suuren tehon ilmassa antenni, teho vastus ei vähemmän kuin 30 kW / m2, helppo asentaa metallista T muoto korttipaikkaan jäähdytyslevyn ja korkea luotettavuus.

3695-sarja Tehokas SiC pyramidi vaimentimen
3695-sarja Tehokas SiC pyramidi vaimentimen

Tuoteselostetta ja suorituskyky

Osa numero paksuus mm Paino Normall ilmaantuvuus heijastavuus max (-dB)
Kg / m² Taajuuskaistan S * 1
(2-4 GHz)
C kaistalla * 2
(4-8 GHz)
X band * 3
(8-12 GHz)
Ku bändi * 4
(12-18,0 GHz)
3695-50 50 40 -15 dB -20 dB -25 dB -30 dB
3695-90 90 60 -25 dB -30 dB -35dB -40dB
Nämä arvot on mitattu laboratorio-olosuhteissa.
Tilanteesi tulokset voivat poiketa, lue takuu

* 1: S-kaista on osa mikroaaltoalueella sähkömagneettisen spektrin. Se on määritelty IEEE standardin radioaaltojen taajuudet vaihtelevat 2-4 GHz, rajan tavanomainen välisen rajan UHF ja SHF 3,0 GHz. S Bändi käyttää säätutkan, pinta aluksen tutka, ja jotkut tietoliikennesatelliittien, erityisesti ne, joita NASA kommunikoida avaruussukkulan ja International Space Station.

* 2: C kaista on annettu nimi tiettyjä osia sähkömagneettisen spektrin, mukaan lukien aallonpituudet mikroaallot, joita käytetään pitkän matkan radio- tietoliikenne. IEEE C-kaistalla (4-8 GHz), ja sen vähäisiä muunnelmia sisältävät taajuusalueita, joita käytetään monissa satelliittiviestinnän lähetyksiä, jotkut Wi-Fi-laitteet, jotkut langattomat puhelimet, ja jotkut sää tutka. Satelliitti viestintä, mikroaaltouuni taajuudet C-kaistalla paremmin huonoissa sääolosuhteissa verrattuna K u nauha (12 GHz ja 18 GHz), mikroaaltouuni taajuuksia käytetään muussa viestinnässä satelliittien. Rain fade - yhteisnimitys kielteisten vaikutusten epäsuotuisat sääolot lähetyspylväistä - on useimmiten seurausta sateen ja kosteuden ilmassa.

* 3: X bändi on segmentti mikroaaltoradiolinkkiin alueen sähkömagneettisen spektrin. Joissakin tapauksissa, kuten viestinnän tekniikan, taajuusalueella X kaistan on melko toistaiseksi asetettu noin 7,0-11,2 gigahertsin (GHz). Tutka suunnittelu, taajuusalue on määritelty IEEE on 8,0-12,0 GHz.

* 4: K u nauha on 12-18 GHz: n osan sähkömagneettisen spektrin mikroaaltouuni taajuusalueella. Tämä symboli viittaa "K-kohdassa" (alun perin saksa: Kurz-unter) in Toisin sanoen, bändi suoraan alapuolella K-kaistalla. Tutka sovelluksissa, se vaihtelee 12-18 GHz mukaan virallisen määritelmän tutkan taajuuskaistan nimikkeistön IEEE Standard 521-2002.

Ku bändi käytetään pääasiassa satelliittiviestinnän, erityisesti kiinteän ja radio- ja televisiolähetyksiä, ja tiettyjä sovelluksia, kuten NASAn seurantatiedot Relay Satellite käytetään sekä avaruussukkula ja Kansainvälisen avaruusaseman (ISS) viestintää. K u band satelliitteja käytetään myös paluukuljetusten ja erityisesti satelliitin etäältä takaisin televisioverkon studio muokkausta ja lähetykset. Yhtye on jaettu useisiin osiin, jotka vaihtelevat maantieteellisen alueen Kansainvälisen televiestintäliiton (ITU). NBC oli ensimmäinen tv-verkon uplink enemmistö sen tytäryhtiö syötteinä K u kaistan 1983. Jotkut taajuuksilla tässä radiotaajuuskaistan käytetään ajoneuvon nopeuden tunnistus lainvalvontaviranomaisten, erityisesti Euroopassa.

Haluaisitko...

Saada hintatarjous Suuritehoinen SiC-pyramidin absorboija 24 tunnin kuluessa täytä alla oleva lomake.

Select an option:
50 : 50 mm
90 : 90 mm
* Huomaa: Punainen lohko vaaditaan