Holland Suojausjärjestelmien BV Sivuston sopimuksen

Hollandshielding.com sivustolla ( "Sivusto") on verkossa toimiva tietopalvelu tarjoama Holland Suojausjärjestelmien BV ( "hollandshielding.com"), jollei asiakas noudattaa ehtojen esitetty alla.

LUE TÄMÄ ASIAKIRJA huolellisesti ennen TAI sivuston käyttö. SIIRTYMÄLLÄ TAI KÄYTTÄMÄLLÄ SIVUSTOA SITOUDUT sido EHDOT esitetty alla. JOS ET HALUA sitoutumaan näihin EHDOT, ET SAA käyttää tai käyttävät sivustoa. hollandshielding.com voivat muuttaa tätä sopimusta milloin tahansa, ja tällaiset muutokset on tehtävä voimaan heti KOMENNUKSET muokatun sopimuksen sivustolla. SITOUDUT tutkia sopimus määräajoin olla tietoisia tällaiset muutokset ja saavutetaan jatkuva pääsy tai käyttö ALUEEN SEN KATSOTA SINUN ratkaiseva HYVÄKSYMINEN muokatun sopimuksen.

1. Tekijänoikeudet, lisenssit ja Idea väitteet

Koko sisältö Sivuston on suojattu kansainvälisten tekijänoikeuksien ja tavaramerkkien lakeja. Omistajan tekijänoikeudet ja tavaramerkit ovat hollandshielding.com, sen tytäryhtiöiden tai muun kolmannen osapuolen lisenssinantajien. Et saa muokata, kopioida, jäljentää, julkaista uudelleen, ladata, lähettää tai jakaa, MILLÄÄN TAVALLA, materiaali sivustolla, kuten tekstiä, grafiikkaa, koodi ja / tai ohjelmistoja. Voit tulostaa ja ladata osia materiaalia eri alojen Sivuston yksinomaan omaan ei-kaupalliseen käyttöön edellyttäen, että sitoudut olemaan muuttaa tai poistaa tekijänoikeutta tai omistusoikeusilmoitukset materiaaleista. Käyttäjä sitoutuu myöntämään hollandshielding.com ei-yksinomaisen, maksuttoman, maailmanlaajuisen, jatkuvan luvan, jolla on oikeus alilisenssin jäljentää, levittää, välittää, johtaa uusia tuotteita, julkisesti näyttää ja esittää julkisesti kaikki materiaalit ja muut tiedot (mukaan lukien rajoituksetta ideoita sisältämien uusien tai parannettujen tuotteiden ja palvelujen) lähetät jollekin yleisillä alueilla Sivuston (kuten ilmoitustaulut, foorumit ja uutisryhmät) tai sähköpostitse hollandshielding.com kaikin keinoin ja missään mediassa nyt tunnettu tai myöhemmin kehitetty. Lisäksi myönnät hollandshielding.com oikeuden käyttää nimeäsi yhteydessä esittänyt materiaaleja ja muita tietoja sekä yhteydessä mainos-, markkinointi- ja mainosmateriaalia siihen liittyvät. Asiakas hyväksyy, että hän ei saa takautumisoikeutta hollandshielding.com mistään väitetystä tai todellisesta rikkomista tai väärinkäytöstä mitään omaa oikeus omalla viestinnässä hollandshielding.com.

TAVARAMERKIT

Julkaisut, tuotteiden, sisällön tai palveluiden tässä on viitattu tai Sivuston yksinomainen tavaramerkkejä tai palvelumerkkejä hollandshielding.com. Muut tuotteiden ja yritysten nimet mainitaan Sivuston voivat olla tavaramerkkejä niiden omistajien.


2. Sivuston käyttö

Käyttäjä ymmärtää, että, lukuun ottamatta tietoja, tuotteita tai palveluja selkeästi tunnistettu sitä toimitetaan hollandshielding.com, hollandshielding.comdoes ei toimi, hallinnoi tai tue mitään tietoa, tuotteita tai palveluita Internetissä millään tavalla. Paitsi hollandshielding.com- tunnistettu tietoja, tuotteita tai palveluita, kaikki tieto, tarjottavien tuotteiden ja palvelujen sivuston kautta tai Internetissä yleensä tarjoavat kolmannet osapuolet, jotka eivät ole sidoksissa hollandshielding.com a. Käyttäjä myös ymmärtää, että hollandshielding.com voi eikä takaa eikä takaa, että tiedostoja voi ladata sivuston kautta on tartuntaa tai viruksia, matoja, troijan hevosia tai muuta koodia, joka ilmeisen saastuttavia tai tuhoavia ominaisuuksia. Olet toteuttamisesta vastaavat riittävät menettelyt ja tarkistuspisteitä tyydyttää erityisesti vaatimukset tietojen tarkkuus tulon ja lähdön, ylläpitämään keino ulkopuolinen sivusto jälleenrakentamisen kadonneista tiedostoista.

ITSE kokonaisvastuun ja riskejä KÄYTÖSTÄ sivuston ja Internet. hollandshielding.com TARJOAA sivuston ja liittyvät tiedot "SELLAISENAAN" ei tee mitään TAI EPÄSUORAT TAKUUT, EDUSTUKSIA tai merkintöjen TAHANSA (MUKAAN LUKIEN OMISTUSOIKEUS TAI LOUKKAAMATTOMUUTEEN TAI TAKUUT SOPIVUUTTA tiettyyn tarkoitukseen) OSALTA PALVELU KAIKKI kauppatavara tiedontuottajien ja palveluntarjoajien Palvelun kautta tai Internetissä yleisesti ja hollandshielding.com EI VASTAA MISTÄÄN COST tai vahingoista joko suoraan tai välillisesti Tällaisesta toimesta. On täysin omalla velvollisuutenne on arvioida oikeellisuudesta, täydellisyydestä ja hyödyllisyyttä kaikkia mielipiteitä, neuvonnan, palvelun, kauppatavara JA MUUT TIEDOT Palvelun kautta tai Internetissä Yleistä. hollandshielding.com EI TAKAA, ETTÄ PALVELU TOIMII KESKEYTYKSETTÄ TAI VIRHEETTÖMÄSTI TAI että puutteet PALVELU KORJATAAN.

YMMÄRRÄT lisäksi, että puhtaasta luonnosta Internetissä on muokkaamaton MATERIAALIT joista osa on avoimen seksuaalinen tai saattaa loukata YOU. Pääsyä tällaisista aineista omalla vastuulla. hollandshielding.com ei valvo eikä ota vastuuta, jos tällaisia ​​materiaaleja.

VASTUUN RAJOITUS

MISSÄÄN TAPAUKSESSA hollandshielding.com VASTUUSSA (I) satunnaisista, seurannaisista tai välillisistä vahingoista (mukaan lukien mutta MUASSA VAHINGOT LIIKETOIMINNAN KESKEYTYMISTÄ, OHJELMIEN TAI TIETOJEN, ja vastaavat) JOHTUU KÄYTÖSTÄ TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ PALVELUA TAI TIETOJEN TAI TALOUSTOIMET palvelussa tarjottavien, tai ladata PALVELUN TAI DELAY tällaisen tiedon tai palvelun. VAIKKA hollandshielding.com tai sen valtuuttamia edustajia OLISI ILMOITETTU TÄLLAISTEN VAHINKOJEN TAI (II) MISTÄÄN vaateista virheistä, puutteista tai muista epätarkkuuksista palvelu- ja / tai materiaaleihin sekä ladattu informaatio PALVELUN KAUTTA. Kaikissa osavaltioissa EIVÄT HYVÄKSY RAJOITTAMISTA TAI VASTUUTA VÄLILLISISTÄ TAI SATUNNAISISTA YLLÄMAINITTUJA RAJOITUS EI KOSKE SINUA. Kyseisissä maissa, hollandshielding.com vastuu rajoittuu laajasti laissa sallittu.

hollandshielding.com ei esitä mistään muusta web-sivuston, jossa voi käyttää läpi tämä tai joka voi linkittää tälle sivustolle. Kun avaat non-hollandshielding.com verkkosivusto, ymmärtäkää, että se on riippumaton hollandshielding.com, ja että hollandshielding.com ei valvo niiden sisältöä verkkosivuilla. Lisäksi linkki hollandshielding.com verkkosivusto ei tarkoita, että hollandshielding.com hyväksyy tai ottaa mitään vastuuta sisällöstä, tai käyttöä, kyseisten verkkosivujen.


3. Korvausvelvollisuus

Käyttäjä sitoutuu korvaamaan, puolustamaan ja suojaamaan hollandshielding.com, sen toimihenkilöt, johtajat, työntekijät, agentit, lisenssinantajat, toimittajat ja kolmannen tiedon tarjoajien Palveluun kaikilta menetyksiltä, ​​kulut, vahingot ja kustannukset, mukaan lukien kohtuulliset asianajajien palkkiot, jotka johtuvat tämän sopimuksen vastaisesti (mukaan lukien on syyllistynyt) sinä tai joku muu henkilö, Palveluun pääsyä.


4. Kolmannen osapuolen oikeuksia

Kohdan määräyksiä 2 (Palvelun käyttö) ja 3 (korvauksia) ovat hyödyksi hollandshielding.com ja sen toimihenkilöt, johtajat, työntekijät, agentit, haltijat, toimittajat, ja kolmannen tiedon tarjoajien Palveluun. Jokainen näistä henkilöistä tai yhteisöistä on oikeus puolustaa ja valvoa näitä säännöksiä suoraan sinua vastaan ​​omissa nimissään.


5.Term; päättyminen

Tämä sopimus voidaan irtisanoa osapuoli ilman ilmoitusta milloin tahansa mistä tahansa syystä. Kohdan määräyksiä 1 (Tekijänoikeudet, lisenssit ja Idea väitteet), 2 (Palvelun käyttö), 3 (Korvausvelvollisuus), 4 (kolmannen osapuolen oikeuksia) ja 6 (Muita seikkoja) irtisanomisesta tämän sopimuksen.


6.Miscellaneous

Tämä sopimus on kaikki säännellään ja tulkitaan lakien mukaisesti Alankomaiden soveltaa sopimuksiin tehty ja suoritettavaksi Alankomaat. Asiakas hyväksyy, että kaikki oikeudelliset kanteita välillä hollandshielding.com ja te mihin tahansa tarkoitukseen tästä sopimuksesta tai osapuolten velvoitteita tämän saatetaan yksinomaan liittovaltion tai osavaltion toimivaltaisessa tuomioistuimessa istuvat Alankomaat. Kaikki kanteen tai vaatia ehkä suhteessa Palvelu on tehtävä yhden (1) vuoden kuluessa vaateen tai kanteen syntyy tai tällaisen vaateen tai kanteen on estetty. hollandshielding.com n ei pysy vaatimuksessaan tai tiukkoja suorituskykyä jotakin tämän sopimuksen määräyksiä ei saa tulkita luopumiseksi mistään säännöksen tai oikealle. Kumpikaan toimintalinjasta osapuolten välillä eikä kauppa käytännössä toimii muuttaa jotakin tämän sopimuksen. hollandshielding.com voi siirtää oikeutensa ja velvollisuutensa tämän sopimuksen mitään osapuolta milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä, pidätetään.

Haluaisitko...