3823-2 kerrospinnoite

2 komponenttikerros lattioille 3823

Vesipohja epoksi ja kovettaja lattioille

2-komponenttinen pinnoite lattioille on pysyvästi johtava, kaksinkertainen vesipohjainen epoksigrafeenimaali. Vettä sisältävä kaksipakkainen epoksijärjestelmä korkealaatuiselta. Se on erittäin ympäristöystävällinen, helppo puhdistaa laitteilla, joissa käytetään vettä ja se tuottaa vähäisen hajun.

Löydät 3823 erilaisissa sovelluksissa, kuten lattiapäällysteissä (etenkin kun aiempi pinnoite ei ole tiedossa, koska liuottimet hyökkäävät monia pinnoitteita, jotka aiheuttavat niiden nostamisen).


Tyypillisiä laitteistoja ovat:

 • Sähköteollisuus
 • Bensiini / kemianteollisuus
 • Vedenkäsittelylaitokset
 • sairaalat
 • ATEX-ympäristöjä, kuten öljylauttoja, viemäreitä, kaivoksia
 • Ja monia muita teollisia käyttötarkoituksia

3823 - 2-komponenttipinnoitteella on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet, jotka kestävät kulutuksen ja iskun, ja myös kestävät laajaa valikoimaa kemikaaleja, kuten:

 • rasvat
 • Öljyt
 • hapot
 • liuottimet
 • emäkset

Maalien sähköiset ominaisuudet ovat pysyviä ja kosteudeltaan riippumattomia. Järjestelmän maadoittamiseen ei myöskään tarvita johtavaa alustaa. 3823 tarjoaa mahdollisuuden maadoittaa suoraan ESD: n (sähköstaattiset herkät laitteet) lattialle varastointi / hyllystö.

Henkilöstön maadoituskohteissa tuotetta käytetään parhaiten sopivien sähköstaattisten dissipatiivisten jalkineiden yhteydessä.

Tekniset tiedot

kuiva-aine noin 36-38%
Leimahduspiste N / A
Tietty painovoima 1,35 g / cm 3
Viskositeetti 2.3 poise ICI kartio ja levy
varastointi 6 kuukautta alkuperäisissä suljetuissa säiliöissä
Potilaan elämä 1 tunnin ajan 20 0 C: ssa
PH 8.0
Jäykkä kuiva 16 tuntia
Kova kuiva 3 päivää
2 kpl sekoitussuhde 4: 1 (4 osaa vesipohjaista epoksia 1 osaa koveteeseen)
puhdistus Käytä puhdasta saippuavettä ennen kuin parannus loppuu
harvennus Tarvittaessa ohut noin. 10-20% vettä (ohut sekoittamisen jälkeen 2 osaa)
Väri Vaalean harmaa
Pintavastus <10 6 Ω neliömetriä kohti 2 kerrosta

perustiedot

Maadoitus suoritetaan parhaiten epoksattavalla metallilevyllä, joka on kiinnitetty lattiaan. Yhteensopivuus pienenee merkittävästi, jos metallilevyn yläosan lisäksi käytetään johtavaa kumia. Maadoituslevy voidaan sitten viedä maahan liimauspisteen ja maadoitusjohdon kautta.


ylläpito

Maalattu lattia on pidettävä puhtaana, jotta likaisuuden sähköstaattiset johtavat ominaisuudet eivät likaa, joten säännöllinen puhdistusjärjestelmä olisi toteutettava käyttäen ei-hankaavia ja ei-aggressiivisia menetelmiä. Myös maadoitusjärjestelyjen säännölliset tarkastukset on suoritettava.


Valmistautuminen

Kuten kaikissa maaleissa, ehdotetaan, että pieni kokeet suoritetaan ennen kuin koko alue on päällystetty ja kun kuiva testataan adheesiota, ulkonäköä ja vastustuskykyä.

On suositeltavaa käyttää tiivistettä lattiat ennen pinnoitusta 3823: lla ja että seuraavat valmistukset tehdään:

Uusi betoni - Uusien betonilaatujen tapauksessa on tärkeää, että betoni on kuivunut vähintään 28 päivää ennen konkreettisen saumauksen soveltamista, kosteuspitoisuuden on oltava alle 6%.

Suuri ongelma uusissa kerroksissa on heikko pintakerros (laitence). Tämä vesipitoinen yläkerros muodostaa kuivumisjakson aikana ja on mekaanisesti heikko. Laitteella on kemiallinen koostumus, joka eroaa muusta betonista. Pinnan tulisi siksi olla hapotettu syövyttämättömän lian poistamiseksi.

Vanha betoni - poista kaikki öljyt, rasva, lika jne. Yhdessä vanhan tai epäonnistuneen pinnoitteen poistamiseen, jotta varmistat äänenvoimakkuuden. Pinnoitteen hyvän kiinnittymisen ja pitkäaikaisen suorituskyvyn takaamiseksi on tärkeää, että oikea tyyppi tai pintavalmistus suoritetaan.

Seuraavat ovat tunnettuja menetelmiä:

 • Hiomapuhalluspuhdistus - tämän pitäisi aina olla raskaiden järjestelmien ensimmäinen valinta, jos olosuhteet sallivat.
 • Räjäyttävä (tai scrabbling) - pyörivät pyörät ja harjat puristavat betonipintaa.
 • Hapan syövytys - tämä menetelmä sopii parhaiten käytettäväksi uusissa betonilattiateissa, ja sitä käytetään poistamaan likaisuus, se ei poista vanhaa maalia, öljyä tai rasvaa. Sitä tulisi käyttää vain siinä tapauksessa, että riittävä vedenpoisto on mahdollista, jotta vesi ja happoliuos voidaan poistaa turvallisesti.

Saada hintatarjous 2 komponenttikerros lattialle 24 tunnin kuluessa täytä alla oleva lomake.

* Huomaa: Punainen lohko vaaditaan