valikoiva metallointi

Kun vain tietyt osat on varustettu johtavalla kerroksella, eikä koko elektroniikkakotelon

Vuodesta 1922, sana metallointitason on synonyymi pinnoitevaihtoehtoa. Keksinnöstä Tämän tekniikan vastauksena korroosio-ongelmia teräsrakenteissa, onnistunut sukupolvien arvostettuja periaatteet ovat johtaneet päivän asiantuntemusta teknologian pinnoite. Tämä kehitys voi johtua tiedon jakaminen metallointitason ja nopeita vastauksia teollisuuden tarpeisiin.

Aikana yhteisen korkean tyhjiö pinnoite prosessi haihduttamalla, metalli sulaa ensin ja sitten luo "pilvi" alumiinihöyryllä joka on kerrostettu polymeerin pinnalle, jolloin tuloksena on ohut metallikalvo.

Täydellinen tyhjiö ehto (10 -4 Torr), metalli molekyylit kallistuvat polymeeripinnat, kohtaamatta vastusta ilman tai kaasun hiukkasia, niin että polymeeri on peitetty tasainen kerros metallia. Ennen suurvakuumissa pinnoite voi tapahtua, polymeerin pinnat on tasoitettu ja eristettävä initiaation kerros (lakka), jotta metallikerros voidaan tallettaa asianmukaisesti ja parantaa tarttumista seuraavan läpinäkyvän suojakerroksen (lakka ).

Hoidon aloittamisen kerroksella on kolme perusominaisuuksia, joka mahdollistaa suuremmat laatu tulokset:

  • esteettinen piirre
  • eristystarkoitusta
  • Toiminnallisen rajapinnan kohdille kerroksen tarttuvuus

Alumiinin ja kerrokset metalli on sekä esteettisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia. 80% korkean tyhjiö prosesseja käytetään esteettisistä syistä, mutta myös toiminnallinen tarkoitus on tullut paljon laajalti käytetty, koska muutoksen galvanointi, jotka ovat tällä hetkellä erittäin kalliita ja erityisesti ympäristölle vaarallinen. Viime vuosina, sykliä useita kerroksia (suurtyhjössä metalloinnin ja lisäksi muodostamaan useita kerroksia metallit) on kehitetty eri aloilla, kuten elektroniikan, sähkömagneettinen heijastus ja eristys erinomaisia ​​tuloksia sekä esteettinen ja toiminnalliselta kannalta.
Käytetty esteettisistä syistä, läpinäkyvä tarkoitus hoidetaan nykyään avulla UV tuotteita, koska niiden loistavia ja lasin ominaisuuksia, jotka heijastuu metallista tai alumiinikerros.

Hoito kansi lakkakerros suojaa kerros alumiinia ja metallin hapettumista ja edustaa viimeisen kerroksen. Kaiken kaikkiaan, pinnoite on erittäin yhtenäinen monikerroksinen paketti.


valikoiva metallointi
valikoiva metallointi
valikoiva metallointi
valikoiva metallointi
metallointi
metallointi

Haluaisitko...